Wasdas Hardenberg

Wasdas Hardenberg

Wassen, poetsen, polijsten of reinigen van je auto? Bij onze carwash verzekeren we je altijd van de beste service.

0523 76 70 07

hardenberg@wasdas.nl

Handelsstraat 1-3 7772 TS Hardenberg

Momenteel geopend

Onze wasprogramma's

Wat je wensen ook zijn, onze wasprogramma’s houden jouw auto stralend schoon. En maak je gebruik van een waspas? Dan was je altijd met extra veel voordeel. Bekijk hier welk wasprogramma het beste bij je past.

Programma basis

Basis pakket

€10.00

Wassen

Drogen zonder voorwas

Programma normaal

Normaal pakket

€11.50

Wassen

Drogen

Velgen

Wax

PantserPlus voor €2 extra
Programma meest gekozen

Meest gekozen

€12.50

Wassen

(na)Drogen

Velgen intensief

Lava intensief

Bodemreiniging

Polish wax

PantserPlus voor €2 extra
Programma het beste

Het beste

€15.50

Wassen

(na)Drogen

Velgen intensief

Lava intensief

Bodemreiniging

Spiegel spoeling

Polish wax

Glans Polish lakbescherming

Altijd wassen met korting

Met een waspas van Claro Carwash, was je met lekker veel voordeel. Voor klanten die net dat beetje meer willen. De waspas is gratis én onbeperkt geldig bij al onze locaties. Bij het opladen van de waspas, ontvang je vanaf een opwaardering van € 50,- van ons een opwaardeerbonus. Je vraagt ‘m eenvoudig online aan, of bij één van onze medewerkers.

AanvragenRegistreren/koppelen
Section

Abonnementen

Met een abonnement was je voor een vast bedrag per maand onbeperkt je auto. Da’s pas lekker voordelig! Was nu de eerste maand voor slechts €15,- door de kortingscode ABO15 te gebruiken tijdens het afrekenen!

Ons gratis stofzuigerplein

Wagen weer schoon? Maak dan gratis gebruik van ons stofzuigerplein. Daar stofzuig je grondig je wagen én spuit je ‘m van binnen met de dashboard gun. Voor die moeilijk te bereiken plekken. Ook kun je gebruik maken van onze schoonmaakdoekjes uit de automaat en met de geurmachine laat je je auto weer ruiken als nieuw. Mooi, toch?

Section

De afmetingen van je wagen

Kom je langs bij onze carwash? Controleer dan goed of je spiegels, antenne, spoiler of accessoires door onze wasstraat passen. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Houd rekening met de volgende afmetingen.

Hoogte: Max. 2,05m
Breedte: Max. 2m
Band/velg hoogte: Min. 5cm
Bandbreedte: Max. 33,5cm
Bodemspeling: Min. 10cm

Section

Onze wasboxen

In onze 5 doe-het-zelf wasboxen was je zelf je auto met warm water. De wasboxen hebben een hogedruk-unit, een zachte wasborstel en een velgenreiniger. Je betaalt eenvoudig contactloos of je maakt gebruik van onze wasmunt, uit de muntenwisselaar. Onze wasboxen zijn elke dag geopend, van 07:00 tot 22:00.

Section

Interieurreiniging

Je interieur grondig laten reinigen? Onze medewerkers staan voor je klaar. Maak een afspraak bij onze carwash. Wij zorgen dat de binnenkant van jouw wagen flink wordt aangepakt. En weer blinkend schoon is.

Maak een afspraak
Section