Claro Carwash Zoetermeer

Claro Carwash Zoetermeer

Bij Claro Zoetermeer was jij zorgeloos jouw auto. Met gebruik van superzachte textielborstels reinigen we je auto grondig en wordt ‘ie weer blinkend schoon.

079 - 785 86 85

zoetermeer@claro-carwash.com

Jadestraat 15 2665 NS Bleiswijk

Momenteel geopend

Onze wasprogramma's

Wat je wensen ook zijn, onze wasprogramma’s houden jouw auto stralend schoon. En maak je gebruik van een waspas? Dan was je altijd met extra veel voordeel.

Programma basis

Basis

€11.00

Velgen

Programma normaal

Normaal

€13.00

Wax

Velgen

Dubbeldrogen

PantserPlus voor €2 extra
Programma meest gekozen

Meest gekozen

€15.00

Glans polish

Bodemwas

Wax

Velgen intensief

Drogen intensief

PantserPlus voor €2 extra
Programma het beste

Het beste

€17.00

Lava poetswas

Actief schuim

Glans polish

Bodemwas

Wax

Velgen intensief

Drogen intensief

Altijd wassen met korting

Met een waspas was je altijd met korting. Elke keer dat je ‘m opwaardeert (vanaf € 50,-), belonen wij je met een bonus. Hoe meer je opwaardeert, hoe hoger de bonus. Je tegoed is onbeperkt geldig. Met de waspas kun je meerdere auto’s wassen. Mooi, toch? Vraag je waspas eenvoudig online aan, of kom langs bij onze carwash.

AanvragenRegistreren/koppelen
Section

Abonnementen

Met een abonnement was je voor een vast bedrag per maand onbeperkt je auto. Da’s pas lekker voordelig! Was nu de eerste maand voor slechts €15,- door de kortingscode ABO15 te gebruiken tijdens het afrekenen!

Ons gratis stofzuigerplein

Wagen weer schoon? Stop dan niet bij de buitenkant. Maak gratis gebruik van ons stofzuigerplein. Met de lange stofzuigerslangen, bereik je eenvoudig ieder hoekje van je auto. Daarnaast kun je gebruik maken van onze microvezeldoeken. Je schaft ze eenmalig aan voor slechts €3. Is je doek vies? Geen zorgen, wij wassen ze en je kunt ze gratis omwisselen bij de kassa.

Section

De afmetingen van je wagen

Kom je langs bij onze carwash? Controleer dan goed of je spiegels, antenne, spoiler of accessoires door onze wasstraat passen. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Houd rekening met de volgende afmetingen.

Hoogte: Max. 2,05m
Breedte: Max. 1,95m
Band/velg hoogte: Min. 5,5cm
Bandbreedte: Max. 31cm
Bodemspeling: Min. 10cm

Section

Lid van de BOVAG

Wij zijn trots dat onze wasstraat een gerespecteerd lid is van BOVAG, dé branchevereniging voor mobiliteit. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zodat jij altijd kunt vertrouwen op een hoogwaardige en professionele service voor jouw auto.

Section