Claro Carwash Leiderdorp

Claro Carwash Leiderdorp

Bij Claro Leiderdorp was jij zorgeloos jouw auto. Met gebruik van superzachte textielborstels reinigen we je auto grondig en wordt ‘ie weer blinkend schoon.

071 - 589 11 92

leiderdorp@claro-carwash.com

Draadbaan 10 2352 AW Leiderdorp

Momenteel gesloten

Onze wasprogramma's

Wat je wensen ook zijn, onze wasprogramma’s houden jouw auto stralend schoon. En maak je gebruik van een waspas? Dan was je altijd met extra veel voordeel.

Programma basis

Basis

€11.00

Velgen

Programma normaal

Normaal pakket

€13.00

Wax

Velgen

Dubbeldrogen

PantserPlus voor €2 extra
Programma meest gekozen

Meest gekozen

€15.00

Glans polish

Bodemwas

Wax

Velgen intensief

Drogen intensief

PantserPlus voor €2 extra
Programma het beste

Het beste

€17.00

Lava poetswas

Actief schuim

Glans polish

Bodemwas

Wax

Velgen intensief

Drogen intensief

Altijd wassen met korting

Met een waspas van Claro Carwash, was je met lekker veel voordeel. Voor klanten die net dat beetje meer willen. De waspas is gratis én onbeperkt geldig bij al onze locaties. Bij het opladen van de waspas, ontvang je vanaf een opwaardering van € 50,- van ons een opwaardeerbonus. Je vraagt ‘m eenvoudig online aan, of bij één van onze medewerkers.

AanvragenRegistreren/koppelen
Section

Abonnementen

Met een abonnement was je voor een vast bedrag per maand onbeperkt je auto. Da’s pas lekker voordelig! Was nu de eerste maand voor slechts €15,- door de kortingscode ABO15 te gebruiken tijdens het afrekenen!

Ons gratis stofzuigerplein

Wagen weer schoon? Stop dan niet bij de buitenkant. Maak gratis gebruik van ons stofzuigerplein. Met de lange stofzuigerslangen, bereik je eenvoudig ieder hoekje van je auto. Daarnaast kun je gebruik maken van onze microvezeldoeken. Je schaft ze eenmalig aan voor slechts €3. Is je doek vies? Geen zorgen, wij wassen ze en je kunt ze gratis omwisselen bij de kassa.

Section

De afmetingen van je wagen

Kom je langs bij onze carwash? Controleer dan goed of je spiegels, antenne, spoiler of accessoires door onze wasstraat passen. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Houd rekening met de volgende afmetingen.

Hoogte: Max. 2,05m
Breedte: Max. 1,95m
Band/velg hoogte: Min. 5,5cm
Bandbreedte: Max. 32,5cm
Bodemspeling: Min. 10cm

Section

Lid van de BOVAG

Wij zijn trots dat onze wasstraat een gerespecteerd lid is van BOVAG, dé branchevereniging voor mobiliteit. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zodat jij altijd kunt vertrouwen op een hoogwaardige en professionele service voor jouw auto.

Section