iClean Naarden vestiging

iClean Carwash Naarden

Bij ons was en stofzuig je je auto stralend schoon. Ook kun je bij ons terecht voor reparaties van kleine beschadigingen, exclusieve behandelingen voor je auto én een dogwash.

035 – 74 40 355

info@icleannaarden.nl

Amsterdamsestraatweg 27-e 1411 AW Naarden

Momenteel gesloten

Wassen is Winnen!

Alleen deze winter maak je als iClean FAN iedere week kans op prijzen. Kom je de auto wassen bij iClean Carwash en ben je iClean FAN? Dan maakt je automatisch kans op fantastische prijzen.

Iedere week geven we maar liefst 25 Platina wasprogramma’s weg en twee volledige Polish behandelingen, ieder t.w.v. €250,-.

Fan worden
Section

Onze wasprogramma's

Wat je wensen ook zijn, met onze wasprogramma’s houd je je auto stralend schoon.

Programma basis

Brons

€12.00

Prewash

Velgen

iClean Wash

Drogen

Stofzuigen

Programma normaal

Zilver

€15.00

Prewash

Velgen

iClean Wash

Super Wax

Drogen

Stofzuigen

Programma meest gekozen

Goud

€17.00

Prewash

Velgen

iClean Wash

Super Wax

Bodemreiniging met wax

Polish Wax

Drogen

Stofzuigen

Programma het beste

Platina

€20.00

Prewash

Velgen

iClean Wash

Super Wax

Bodemreiniging met wax

Polish Wax

Polymeer Extra Glans

Bandenzwart

Drogen

Stofzuigen

Altijd wassen met korting

Met een waspas van iClean Narden, was je met lekker veel voordeel. Voor klanten die net dat beetje meer willen. De waspas is gratis. Bij het opladen van de waspas, ontvang je vanaf een opwaardering van € 50,- van ons een opwaardeerbonus. Je vraagt ‘m eenvoudig aan bij één van onze medewerkers.

Section

Ons gratis stofzuigerplein

Wagen weer schoon? Stop dan niet bij de buitenkant. Maak gratis gebruik van ons stofzuigerplein. Met de lange stofzuigerslangen, bereik je eenvoudig ieder hoekje van je auto. Daarnaast kun je gebruik maken van onze microvezeldoeken. Je schaft ze eenmalig aan voor slechts €3. Is je doek vies? Geen zorgen, wij wassen ze en je kunt ze gratis omwisselen bij onze receptie.

Section

De afmetingen van je wagen

Kom je langs bij onze carwash? Controleer dan goed of je spiegels, antenne, spoiler of accessoires door onze wasstraat passen. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Houd rekening met de volgende afmetingen.

Hoogte: Max. 2,15 m
Breedte: Max. 2,75 m
Band/velg hoogte: Min. 5 cm
Bandbreedte: Max. 38 cm
Bodemspeling: Min. 10 cm

Section

Dogwash service

Ook je trouwe viervoeter kan wel eens wasbeurt gebruiken. Onze dogwash service zorgt dat jouw beste vriend op pootjes stralend de carwash verlaat. Bij de dogwash koop je voor €7,50 een hondvriendelijke shampoo. Handdoek vergeten? Geen proleem, vraag onze medewerkers om een schone. En na het wassen krijgt je viervoeter ook nog wat lekkers als beloning.

Section

iClean Car polish

Soms hebben lak- en interieurvervuilingen nét dat beetje extra aandacht nodig. Bij de iClean Carpolish krijgt je auto een intensieve behandeling. We reinigen je auto met een gedetailleerde handwas en zorgen voor optimale bescherming. Weg met krassen en doffe lak, hallo glanzende wagen. Bekijk de pakketten en tarieven van iClean Carpolish.

Meer over iClean Carpolish
Section

iClean Car repair

Heb je een kleine beschadiging aan je auto? Kom dan langs bij iClean Car repair. Je vindt de schadecabine op ons overdekte stofzuigerplein. Daar nemen onze specialisten vooraf de schade met je door. Ook geven we je een schatting van de reparatiekosten, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Schade melden
Section